tisdag, augusti 28, 2012

Frågestund

Tänkte lägga in ett inlägg för frågestund. Har inte haft det tidigare och känner att det skulle bli kul att få besvara frågor ni undrar över.
Så om ni har frågor eller undrar över något, kör på :).
Jag kommer att svara på frågorna asap.
Kramar

8 kommentarer:

  1. Hur träffades du och din man?
    Var barnet planerat?
    Vad har ni för namn förslag?
    Hur gammal var du och din man när ni gifte er?
    Hur var ert bröllop?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min man och jag träffades ute en kväll. Barnet var inte planerat då jag höll på att plugga, men som tur hann jag precis bli klar med min utbildning. Vi hade flera namnförslag, men Angelina var bestämt sedan länge :). Jag var 23 år gammal och min man var 29 år gammal när vi gifte oss.

      Det var den bästa dagen i mitt liv, precis som många andra tycker (tror jag?!). Allt var perfekt och inget gick fel och inget kunde förstöra min dag :)

      Radera
  2. Berätta mer om dig själv :) Varför lägger du aldrig upp bilder på vänner, familj osv? Det är väldigt sällan du träffar vänner osv, varför? Vad sa familj och vänner när ni förlovade er och hur kom ni fram till det? Hur länge hade ni varit tillsammans innan ni förlovade er? haha många frågor :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är en person som är väldigt glad av mig. Blir sällan sur på grund av att jag har en tendens att ignorera mycket samt lägga mycket bakom mig. Sedan kan det också bero på att jag varken är beroende av något eller är i behov av ngt. Jag älskar familjelivet! :) Tycker att familj är underbart och det sätter ett leende på mina läppar dag och natt :). Jag träffar vänner och familj väldigt ofta, men det blir bara så att jag inte lägger upp allt på bloggen. Min familj blev glada över det beslutet och vi kom fram till att vi var redo för nästa steg :). Vi förlovade oss på vår 1-års dag :). Allt kändes bra!

      Radera
  3. Hur träffades du och din man? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min man och jag träffades ute. Vi bytte nr och hade daglig kontakt, dvs vi sågs varje dag då det visade sig att vi bodde väldigt nära varandra :)

      Radera
  4. Vad har ni för namn förslag?
    Hur många barn vill ni ha?
    Du lovade tidigare att visa bilder från ert bröllop och berätta om hur ert bröllop var?
    Vad jobbar du och din man med?
    Hiur gamla e du och din make?
    Vad sa dina föräldrar om att han e grek?ska du tatuera in din mans namn ?

    SvaraRadera
  5. Vi hade bestämt att om det blir en flicka ska hon heta Angelina :), vilket det blev. I dagsläget vill jag ha 3 barn, men sedan vet man inte vad som händer. Jag är utbildad till tandsköterska men jobbar inom bank- och finans. Men nu är jag mammaledig :).
    Mina föräldrar sa inget, utan sålänge vi är lyckliga och komma överrens, så är det viktigast :). Japp, det ska jag göra. Har en färdig skiss, men behöver gå ner mina mammakilon, sen skall jag tatuera mig :)

    SvaraRadera