torsdag, maj 24, 2012

Magen vecka 25

Drygt 105 dagar kvar till BF. Snart kan nedräkning börja.

Men blir lite småstressad dock. Det är en del som måste göras. Nu till helgen blir det en massa spring, rättare sagt på söndag.

Alltid smågrejer som måste göras, hela tiden känns det som, men det får man ta. Många bitar har tyvärr blivit lidande på grund av att jag arbetat ganska mycket, men snart lugnar det ner sig :).

Såhär ser jag ut idag i alla fall.

Nu är du 25 veckor gången (eller gravid i 26:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu svarar din bebis på beröring. Du kan roa er båda genom att kittla bebisens fot när den sparkar dig, eller genom att ligga på rygg och rulla från sida till sida och se vilka reaktioner du får. Vid den här tiden öppnar sig bebisens ögonlock och det lilla hjärtat slår nu såpass kraftigt att man kanske kan höra det enbart med hjälp av ett stetoskop. Din kropp blir större för att ge plats åt din bebis i takt med att den växer. Ibland kan detta ge upphov till smärtor. Det är viktigt att stå och gå på rätt sätt för att skydda din rygg eftersom din tyngdpunkt förflyttas. Kring denna vecka är det dags för besök hos MVC så att din barnmorska kan ta blodprov.

Din bebis hår har färg och är rakt, vågigt eller lockigt.

Ha en fortsatt trevlig solig dag!
Massa kramar :)

3 kommentarer:

  1. Väntar fortfarande på din och din mans kärleks berättelse

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej,

      Om du läser inlägget Underbar dag så har jag svarat på din fråga. Väldigt kort skrivet då jag valt att inte dela med mig allt :). Hoppas du respekterar detta!

      Kram

      Radera
  2. Det var väldigt kort svarat på hur ni träffades. Du sa att du skulle svara i ett inlägg så jag har väntat och tyckte att det skulle bli jättekul att läsa. Tycker du inte att det är kul att berätta historian? Du kan iaf berätta typ var ni träffades om ni inte träffades via bekanta eller nått roligt iaf. Du har oxå sagt att du skulle lägga upp bilder på bröllopet men hittar inga? Att driva en blogg gör att man "blottar" sig lite och är man aldrig iaf lite personlig så blire tråkit. Inte heller lägger du ut roliga bilder på när du är ute eller liknande,,, Brukar läsa många bloggar och alla lägger ut bilder på vänner osv,,, Visst respekterar vi som läser om du inte vill lägga ut/berätta för mycke men lite kanske du kan :)blir samma sak annars, du lägger bara ut bilder på dig och din mage hihi krammmiizz

    SvaraRadera