onsdag, november 21, 2012

Bvc

I måndags var vi hos BVC. Allt gick jättebra och Angelina är alltid lugn och glad när vi är där. Mysiga familjen säger Barnsjuksköterskan! :-) Underbart ord, familjen..♥♥. Jag är faktiskt jättenöjd med BVC som vi går till och med barnsjuksköterskan. Ångrar inte alls att vi valde att gå dit. Hon är hur gullig som helst.
Efter besöket tog jag mig en lång powerwalk. Svettades som bara den, men det känns skönt i alla fall att man fått sin vardagliga motion.

Angelina väger nu 5325 g och är 59, 5 cm lång. Hon vägde 3615 g och var 50 cm lång när hon kom till världen :), min lilla snuttis!

Hon har verkligen förändrats och utvecklats :-).

Mycket som jag har lagt märke till är att hon numera har handen i munnen hela tiden. Hon kan vända sig 180 grader för att sträcka sig mot ett föremål. Hon kollar mer intensivt nu på saker och ting och ler otroligt mycket när man sjunger och pratar med henne. Hon ger respons genom att halv jollra och kanske försöker sjunga med? :) Hennes sovpauser har dessutom blivit lite längre :).

Här nedan följer en beskrivning från Babycenter ( 2 mån och 2 veckor ):

Ditt barn har fullt upp med att ta in sinnesintryck från sin omgivning genom att titta, lyssna och känna på saker. Du kan hjälpa din bebis hjärna att utvecklas genom att se till att babyn har olika saker att känna på – mjuka nallar, lätta skallror och gummibollar, till exempel. Se bara till att de är för stora att stoppa i munnen så att du inte utsätter bebisen för kvävningsrisk. Om det finns äldre syskon är det jätteviktigt att de inte ger sitt nya lilla syskon stenkulor, legobitar, knappar eller annat smått! 

Här är en bild på far och dotter från BVC

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar